Gyere és légy a részese te is!

A hőlégballonozás egy elképesztő, semmi máshoz nem hasonlítható élmény. Egy igazán természetközeli repülési forma, hisz a széllel együtt, csendben repülsz a táj felett. Van, hogy pár méterre, van, hogy több száz méteres magasságban. Küldetésünk, hogy ezt a felejthetetlen élményt utasainknak is átadjuk.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, hisz hőlégballonnal repülhet bárki, aki magasabb, mint 120 cm és egészségi állapota is lehetővé teszi, hogy közel egy órát álljon a kosárban.

Hol és mikor?

Időpont: Április 1-től október 31-ig, havi rendszerességgel
Találkozó: a szegedi repülőtéren
Program időtartama: Körülbelül 2-3 óra

Miért válassz minket?

Mondhatni a vérünkben van a ballonozás. 🎈

Csapatunk pilótái Csaba és Péter, egy apa-fia páros. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a hőlégballonozás területén, Csaba és Péter országos és nemzetközi szinten is ismert alakjai a sportágnak. Csaba többszörös magyar bajnok és Európa bajnok pilóta, míg fia Péter, 2017 és 2019 magyar bajnoka.

Továbbá, – az országban egyedülálló módon – a nálunk megvásárolt beszállókártyák (jegyek) 2 évig érvényesek és felhasználhatóak az ország több pontján: Szegeden, Budapesten, Győrött és a Balatonnál is. Minden évben április 1 és október 31 között.

Mit tartalmaz egy beszállókártya?

  • – egyszeri 50-70 perc repülés
  • – fényképek készítése a program alatt, majd ingyenes megosztása
  • – leszállás után pezsgős ünneplés és emléklap átadása
  • – transzfer a leszállás helyétől a találkozó pontra
  • – utasbiztosítás

Program leírása:

Találkozó: 06:00-06:15

Találkozó a Szegedi repülőtéren. Ezután buszunkkal közösen elindulunk a pilóta által megválasztott felszállóhelyre vagy kedvező széljárás esetén innen történik a felszállás.

Előkészítés, biztonsági eligazítás, beszállás: 06:15-06:45

A hőlégballont előkészítjük a felszállásra, (melyben akár te is részt vehetsz) felszállás előtt pedig tartunk egy részletes biztonsági tájékoztatást a repüléssel kapcsolatban.
Ezt követően a hőlégballont felfűtjük és a pilóta utasítására megkezdődik a beszállás.

Repülés: 06:45-07:45

A hőlégballonba való beszállás után egy-két perccel a ballon a magasba emelkedik és a széliránynak megfelelően halad tovább.
Repülési időnk 50-70 perc, melynek a végén a pilóta egy arra alkalmas területen végrehajtja a leszállást.

Leszállás, ünneplés, összecsomagolás: 07:45-08:30

Leszállást követően átadjuk az emléklapokat és pezsgővel ünnepeljük repülésünket, majd miután összecsomagoltuk a felszerelést, autónk visszaindul a találkozópontra.

Hogyan vásárolhatom meg?

Jegyeinket a csomagjaink menüpontban találjátok. Az oldalunkon lehetőség van átutalással, online bankkártyával vagy PayPal-on keresztül történő fizetésre is. A megrendelés véglegesítésekor a pénztárban tudjátok kiválasztani, hogy szegeden szeretnétek repülni.

Valósítsd meg álmaidat még ma!