Romantikus programok pároknak,
szokatlan randiötletek.

Ha úgy érzitek, hogy a tavalyi év után kevés lenne Valentin-napra a Netflix&chill, akkor válasszatok egyet romantikus – és víruskompatibilis – programtippjeink közül, hogy garantáltan felejthetetlen élményben legyen részetek – akár szó szerint is a fellegek felett, egy hőlégballon fedélzetén.

Függőleges kaland

A tavalyi év egyik legkedveltebb szabadtéri szórakozása kétségtelenül a túrázás lett, de ha szeretnétek még egy kicsit emelni az adrenalinszinteteket, akkor itt az alkalom, hogy függőlegesebb pályán, a Via Ferratában is kipróbáljátok magatokat. Mi is lehetne romantikusabb, mint egy közös mászás, aminek a végén elégedetten pihenhettek meg? Ha kezdők vagytok, akkor sem kell aggódnotok, Csesznek környékén például találtok könnyen teljesíthető útvonalat is.

Programok pároknak

Séta a múltba

A szervezett városi séták a vírushelyzetre való tekintettel egyelőre szünetelnek, de ki mondta, hogy ti magatok nem szervezhetitek meg a legjobb sétát a saját városotoknak? Építészet, történelem, irodalom vagy zene? Mindegy, hogy melyik a gyenge pontotok, egy kis online kutatással biztosan találtok néhány olyan célpontot, amit feltehettek a sétatérképetekre.

Közös gurulás

Két kerék, négy kerék vagy éppen nyolc kerék? Ha szeretitek egy kicsit aktívabban tölteni a szabadidőtöket, akkor egy közös gurulás kellemesen kimerítő és szórakoztató program lesz. Öltözzetek fel alaposan, tegyétek fel a térd- és könyökvédőket és ne feledkezzetek el a bukósisakról sem, hogy garantáltan önfeledt legyen a móka.

Kerékpáros program ötlet

A legextrémebb: Offline-hétvége

A folyamatos információáradatban komoly kockázatnak tűnhet egy teljes hétvégére lejönni az internetről és felszabadítani magatokat a beérkező hírek, az ismerősök posztjainak és fotóinak áradata alól, hiszen így lemaradhattok valami fontosról. Pedig higgyétek el, a legnagyobb ajándék, ha önfeledten tudtok egymásra figyelni, anélkül, hogy bármi – akár csak egy csipogás is – közétek állna.

Közös felfedezés

Ha a világjárás jelenleg várat is magára, biztosan van még olyan város az országban, ahol egyikőtök sem járt. Csukott szemmel bökjetek egyet a térképen, pattanjatok autóba vagy vonatra és vesszetek el egy olyan helyen, amiről semmit sem tudtok. Ha szerencsétek van, valamilyen helyi finomságot is meg tudtok kóstolni – természetesen szigorúan séta közben.

 

+1 Hőlégballonozás

Ha nemcsak képletesen, hanem szó szerint is a fellegek felett szeretnétek járni, annak sincs semmi akadálya: ballonjaink fedélzetén garantáltan feledhetetlenné tehettek bármilyen alkalmat. A hőlégballonnal akár 1000 méter magasságba is felemelkedhettek, és olyan szemszögből láthatjátok a tájat, amilyenből csak nagyon keveseknek van lehetősége.

Randi ötlet

Lehetőségetek van velünk repülni Budapest, Győr, Szeged és a Balaton környékén is!
Keressetek minket bizalommal!