Ismerjétek meg csapatunkat!

Nem számít, mennyire nehéz kikelni az ágyból hajnalban, mennyi hétköznapi probléma gyötör éppen bennünket, a ballon látványa és a repülés élménye mindent felülír. Küldetésünk, hogy ezt a felejthetetlen élményt utasainknak is átadjuk. Ezért született meg a MolnAir Ballooning.

A MolnAir Ballooning csapata
Peti

Peti ballonozás iránti szenvedélye indított el mindent. Igazi ballonos család sarjaként Európa-bajnok édesapjától hamar megtanulta a ballonozás alapjait és már sok éve a család alapította sportegyesületben repül. Az elmúlt években rengeteg versenyen vettünk részt, ahol csapatunk kiváló eredményeket ért el, Peti immáron kétszeres nemzeti bajnok pilóta valamint az elmúlt három évben az év hőlégballon sportolója.

Bali

Bali, mint a követőcsapat főnöke felel azért, hogy leszállás után épségben visszajussatok a felszállóhelyre. Mivel ebben a játékban a szél az úr, a ballont követni néha igazán kalandos küldetés.

Zsofi

Zsófi egy személyben a fotósunk és a repülések szervezője. A felszállóhelyen őt keressétek az utasfelvétel és az azt követő eligazítás végett.