Áprilistól októberig repülünk hétvégenként a napkelte utáni és a napnyugta előtti órákban. A felszállások a Váli-völgy különböző pontjain történnek széliránytól függően.
A találkozó minden esetben Baracskán történik az alábbi helyszínen.

Találkozási pont

Repülés előtt itt találkozunk veletek és repülés után ide is hozunk vissza titeket. Itt biztonságosan le tudtok parkolni autóitokkal, majd a csapatbusszal közösen elindulunk a pilóta által – az aznapi szélirány alapján – megválasztott felszállóhelyre.

Ajtótól-ajtóig transzfer

Transzfer szolgáltatásunkat azért találtuk ki, hogy azok is élvezhessék a repülés élményét, akik másképp nem tudnának kijutni a herceghalmi találkozó pontra. A XXII.ker, XI.ker, V.ker, I.ker és a Nagykörúttól Nyugatra eső területekről (lásd a térképen) biztosítjuk, hogy repülés előtt felveszünk utána pedig vissza is hozunk téged.

Ajtótól-ajtóig transzfer szolgáltatásunk ára 5.000 Ft/fő, kivéve a családi csomag esetében, ahol 4 fő részére kedvezményesen 10.000 Ft/csomag.

 

Program leírása

Az alábbi időpontok a napkelte, napnyugta idejének függvényében változhatnak.

Találkozó: 06:00 / 18:30
Találkozó Baracskán, majd a csapatbusszal közösen elindulunk a pilóta által – az aznapi szélirány alapján – megválasztott felszállóhelyre.

Előkészítés, biztonsági eligazítás, beszállás: 06:15-06:45 / 18:45-19:00
A hőlégballont előkészítjük a felszállásra, (melyben akár te is részt vehetsz) felszállás előtt pedig tartunk egy részletes biztonsági tájékoztatást a repüléssel kapcsolatban.
Ezt követően a hőlégballont felfűtjük és a pilóta utasítására megkezdődik a beszállás.

Repülés: 06:45-07:45 /19:00-20:00
A hőlégballonba való beszállás után egy-két perccel a ballon a magasba emelkedik és a széliránynak megfelelően halad tovább.
Repülési időnk 50-70 perc, melynek a végén a pilóta egy arra alkalmas területen végrehajtja a leszállást.

Leszállás, ünneplés, összecsomagolás: 07:45-08:30 / 20:00-20:45
Leszállást követően átadjuk az emléklapokat és pezsgővel ünnepeljük repülésünket, majd miután összecsomagoltuk a felszerelést, autónk visszaindul a találkozópontra.

Valósítsd meg álmaidat még ma!